Dokumentskanning

Dokumentskanning

Våra olika skanningslösningar ger de flesta företag en stor möjlighet till effektivisering och besparingar. Att alternativen med digitala dokumentkopior är större än med traditionella papperskopior är de flesta överens om.  Läs mer »


Frankering

Frankering

Vårt erbjudande inom frankering omfattar produkter och lösningar för alla typer av företag. Frankeringsmaskiner ger dig kontroll på dina portokostnader, snabbt, enkelt och billigare än frimärken.  Läs mer »


Förbrukning

Förbrukning

Vi erbjuder våra kunder tillbehör och förbrukning till de flesta skrivare och MFP på marknaden. Hos oss får du rätt rekommendationer på t.ex. toner till dina produkter av kunniga rådgivare.  Läs mer »


Produkter

Produkter

Inom detta område arbetar vi i första hand med tre tillverkare, Konica Minolta, Brother och HP. Tillsammans med Konica Minolta erbjuder vi hård- och mjukvaruprodukter som tillgodoser alla företags behov inom området.  Läs mer »


Säkra utskrifter

Säkra utskrifter

Låt användarna ”kvittera ut” sina utskrifter via lösenord eller passerkort/ID-tag. Hos större företag går det alldeles utmärkt att implementera ”follow me” print lösning, vilket innebär att man hämtar ut sin utskrift på valfri enhet som är ansluten till systemet.  Läs mer »


Utskrift som tjänst

Utskrift som tjänst

Utskrift som tjänst är ett modernt sätt att lösa ett företags kopierings-, skannings- och utskriftsbehov. Istället för det traditionella ägandet av skrivare och multifunktionsprodukter köper man hela funktionen som en tjänst.  Läs mer »