news

Aktuellt

01 februari 2017

Vi söker säljare!

Koneo Skellefteå söker en säljare som vill vara en del i vårt framgångsrika team

Arbetsuppgifterna: I rollen som säljare kommer du att driva hela affärsprocessen från prospektering, kundbesök, behovsanalys, offert, förhandling till avslut.

Du kommer arbeta med att underhålla och skapa merförsäljning på våra befintliga kunder samt bearbeta nya kunder.

Du kommer vara en av nyckelpersonerna i utvecklingen av nya generationens IT-lösningar samt arbeta med produkt- och programvaruplattformar från Microsoft, HPE/Hewlett Packard, Cisco, Konica Minolta m.fl.

Kvalifikationer: Vi söker dig som besitter förmågan att etablera långvariga relationer som bygger på förtroende. Du brinner för försäljning och har såväl social kompetens som ekonomisk förståelse. Du är van att vårda kundrelationer och duktig på att öppna nya dörrar. Ett kontaktnät  bland våra potentiella kunder är meriterande. Du har lägst gymnasieutbildning samt grundläggande it-kompetens.

Du är noggrann, metodisk och strukturerad med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. En stor del av arbetet sker ute på fältet, vilket kräver att du har körkort och tillgång till egen bil. Erfarenhet inom branschen är meriterande men inget krav.

Vårt Erbjudande: Om du vill arbeta i en växande organisation och i en spännande bransch har du kommit rätt. Här är tempot högt, teamkänslan stark och utmaningarna stora. Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling, fast lön och provision.

Om Oss: Koneo Skellefteå är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation. Vi är idag 16 anställda och är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare.

Vi ingår i Koneokedjan vilket ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

Läs mer på www.koneoskelleftea.se

Tjänsten är en heltid tillsvidare. Skicka din ansökan tillsammans med CV till peder.gustavsson@koneo.se

Frågor om tjänsten besvaras av Peder Gustavsson, 0910-711404